In apropierea parcului Herastrau din Capitala, tocmai au inceput lucrarile la un nou bloc de lux. Proiectul My Residence este initiat de un grup de persoane fizice care vizeaza clientela cu bugete cuprinse intre 70.000 si 150.000 de euro. Cladirea va avea 5 etaje si va fi structurata pe 5 scari. La subsol vor fi disponibile 100 de locuri de parcare, la care se adauga alte 40 supraetajate. La acestea, accesul se va face cu lifturi speciale.
Blocul va cuprinde 113 apartamente, cu pana la 4 camere. Garsonierele masoara 44 mp, apartamentele cu doua camere au suprafete cuprinse intre 70 si 101 mp, iar cele cu trei camere masoara intre 91 si 132 mp. Apartamentele cu patru camere au suprafete intre 151 si 168 mp. Preturile sunt cuprinse intre 1.350 si 1.600 de euro/mp, in functie de etajul la care este situat apartamentul. Locuintele vor fi dotate cu usi blindate la intrare, parchet masiv din stejar, gresie, faianta si obiecte sanitare produse in Italia, tamplarie PVC cu geam termopan, aparate de aer conditionat, cablu TV, internet, telefon. Locul de parcare in garaj costa 20.000 de euro. Nu se aplica TVA. Imobilul se construieste pe un teren de 4.000 mp, presupune o investitie de 25 de milioane de euro si va fi finalizat in martie 2007.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri