Regele Mihai a achitat datoriile la ANAF; primarul Negoita nu a platit

13 Ianuarie 2010 in Imobiliare si constructii

Afla cat trebuie sa plateasca Robert Negoita pentru a se judeca contestatia impotriva ANAF


Afla cat trebuie sa plateasca Robert Negoita pentru a se judeca contestatia impotriva ANAF
Omul de afaceri Robert Negoita a contestat la Curtea de Apel Bucuresti sechestrul pus de ANAF pe bunurile sale, instanta stabilind la termenul de marti, 12 ianuarie, o cautiune de aproape 1,5 milioane lei pentru a judeca aceasta cerere.

Curtea de Apel Bucuresti a decis, la termenul de marti, 12 ianuarie, al procesului deschis de Robert Negoita impotriva ANAF sa stabileasca o cautiune in cuantum de 1% din valoarea bunurilor asupra carora s-a pus sechestru, adica 1.405.245 de lei, suma care trebuie achitata pana la urmatorul termen stabilit de instanta pentru 9 februarie, informeaza NewsIn.

Autoritatile fiscale au pus sechestru pe bunurile deputatului PSD Robert Negoita, pentru datorii totale catre stat de 27-28 milioane euro, ce includ si penalitatile de intarziere, au declarat in octombrie, pentru NewsIn, surse avizate.

Sechestrul a fost pus pentru neplata taxei pe valoarea adaugata (TVA) la tranzactiile imobiliare realizate pe persoana fizica. Suma initiala datorata Fiscului de Robert Negoita era de 9,5 milioane euro, la care s-au adaugat accesorii si penalitati, astfel incat suma totala a ajuns la 27-28 milioane euro, pentru care s-a stabilit valoarea sechestrului.

Astfel, lui Robert Negoita i s-a pus sechestru pe bunuri personale, in cea mai mare parte de natura imobiliara, inregistrate pe persoana fizica. Printre acestea se numara si ansamblul rezidential Confort City, din zona industriala Popesti-Leordeni.

TVA la tranzactii imobiliare pe persoane fizice se plateste la tranzactiile in valoare de peste 35.000 euro care au caracter de continuitate.

Recomandare Proprietarul primului centru comercial inchis a primit o finantare de la Immorent
Citeste si

mai multe articole din Imobiliare si constructii
}