Compania farmaceutica Medison Pharma si-a mutat sediul in cladirea Buzesti 85, in apropiere de Piata Victoriei , unde a inchiriat o suprafata de 412 mp de birouri, a anuntat compania de consultanta imobiliara The Advisers/Knight Frank, intermediarul tranzactiei.
Medison Pharma va ocupa o suprafata de 412 mp la etajul al treilea al cladiri Buzesti 85 (foto), potrivit lui Nicolae Pistalu, consultant in cadrul companiei The Advisers/Knight Frank.

“Contractul pentru spatiul ocupat in Buzesti 85 a fost incheiat pe o perioada de cinci ani. Pe langa suprafata de birouri, am inchiriat sase locuri de parcare. Tot procesul de alegere a spatiului din momentul contactarii agentiei si pana la semnarea contractului a durat mai putin de o luna”, a declarat Gabriel Ghitescu, general manager al Medison Pharma.

Proiectul Buzesti 85 a fost dezvoltat de compania E.E.I. Imobiliara Investment si inaugurat in anul 2007, avand o suprafata inchiriabila de aproximativ 3.000 mp. Printre actualii chiriasi se mai numara companiile: KLM, Air France Romania si Sanoma Hearst.

Compania farmaceutica Medison Pharma are, in prezent, 11 angajati in Bucuresti. Gabriel Ghitescu are o experienta de 14 ani in industria farmaceutica, lucrand anterior pentru grupul american Merck Sharp & Dohme.Pe langa Romania, Medison Pharma este prezenta pe pietele din Israel si Slovacia.

Consultantul imobiliar The Advisers/Knight Frank a mai anuntat recent relocarea companiilor UniCredit Consumer Financing si Dole in cladirea HQ Victoriei, amplasata pe strada Grigore Alexandrescu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri