Pada Murre, un brand romanesc, lansat pe piata in anul 2002, care comercializeaza imbracaminte barbati, a inchiriat o suprafata de 173 mp in Fashion House Outlet Centre, dezvoltat de Liebrecht & wooD in cadrul West Park Militari, a anuntat consultantul imobiliar Cushman & Wakefield, intermediarul tranzactiei.
Magazinul Pada Murre s-a deschis la inceputul lunii mai si comercializeaza costume, camasi, cravate si accesorii pentru barbati. Reteaua are in prezent un numar de 14 magazine deschise in cadrul unor proiecte precum: Lotus Center Oradea, Polus Center Cluj, Euromall Pitesti, Sun Plaza (Bucuresti), City Mall (Bucuresti) sau Shopping City Sibiu.

In plus, incepand cu luna martie, magazinul Otter si-a dublat suprafata inchiriata in cadrul Fashion House Outlet Centre, ocupand in prezent 346 mp. Reteaua Otter are in prezent un numar de 24 de magazine si comercializeaza branduri comercializate precum: Otter, Gabor, Clarks, Geox, Ara, Bronx, Lloyd, Pikolinos, Cush si Steve Madden.

Fashion House, singurul outlet din Romania, a fost deschis pe data de 5 decembrie 2008. Proiectul, amplasat la intrarea pe autostrada A1, a fost dezvoltat de Liebrecht & wooD si este operat de GVA Grimley, avand un grad de ocupare de 80%.

Cushman & Wakefield este unul din agentii co-exclusivi ai proiectului Fashion House Outlet Centre si a securizat chiriasi precum Replay, Puma, Champion, Levi’s, Dockers, Ecco, Office Shoes,Timberland & Nautica, Benetton, Camel Active, Killtec, BSB, US Polo Assn, Stone Creek Outlet, Quiksilver si Mobexpert Outlet.

Celalalt agent co-exclusiv este consultantul imobiliar Jones Lang LaSalle, care a intermediat inchirieri pentru retailerii adidas, Stefanel, Mango, Nike, Famous Brands, Samsonite si, mai nou, Tom Tailor.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri