Oferta de spatii de birouri clasa A este, potrivit specialistilor din domeniul imobiliar, inca insuficienta. Chiar daca peste noapte aproape ca rasar noi cladiri impozante de birouri, majoritatea acestora nu sunt pe placul posibililor chiriasi. Biroul ideal este luxos, spatios, situat in zona centrala si ofera locuri de parcare.

Saptamana viitoare va demara, in apropierea Pietei Victoriei din Bucuresti, constructia unui nou imobil de birouri, lucrarile urmand sa fie finalizate in 2007. "Investitia totala pentru Bucharest Office Solutions Building, incluzand achizitia de proprietati, se ridica la aproximativ 15 milioane de euro", a declarat directorul general al companiei constructoare, Andrei Ianculescu. Potrivit acestuia, imobilul va fi dispus pe 15 etaje supraterane si trei subterane.

Proiectul va fi dezvoltat pe o suprafata totala de circa 14.000 de metri patrati, suprafata utila fiind de aproximativ 8.000 de metri patrati de birouri, care vor fi destinate inchirierii. Suprafata fiecarui etaj variaza intre 500 si 700 de metri patrati. Totodata, la parterul cladirii va functiona o zona aditionala cu o suprafata de 244 metri patrati, in care vor putea fi amenajate magazine si o cafenea. Birourile vor fi utilate cu sisteme antiincendiu si sistem de ventilatie, cladirea beneficiind si de o parcare supraterana, precum si de alte 85 de locuri de parcare, in garajul subteran pe trei niveluri. Filiala din Romania a companiei constructoare se afla la cel de-al treilea proiect imobiliar in Bucuresti, dupa cladirile de birouri Budisteanu Business Center si Baneasa Business Center.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri