Grupul austriac Novomatic, care se ocupa de furnizarea de servicii integrate de consultanta si dotare cu aparate de jocuri de noroc, reprezentat pe piata din Romania prin compania Intertop, continua dezvoltarea si promovarea conceptului de cazinouri Admiral.

Compania de consultanta imobiliara Eurisko a fost desemnata de concernul austriac pentru a gasi noi spatii, cat mai potrivite standardelor specifice conceptului de cazinouri. Pana in prezent, Eurisko a oferit consultanta si a intermediat inchirierea a cinci spatii comerciale, aflate in Piata Kogalniceanu (90 mp), Piata Crangasi (100 mp), Piata Chibrit (90 mp), bulevardul Baba Novac (80 mp), soseaua Giurgiului (75 mp).
Daniel Nistor, senior broker in cadrul departamentului Eurisko de spatii comerciale explica: Toate locatiile alese pentru cazinourile Admiral se caracterizeaza printr-un trafic intens, atat pedestru cat si rutier, spatiile fiind amplasate in intersectii, pe colt, in imediata vecinatate a unor piete, noduri comerciale importante ale Bucurestiului.

Adrian Georgescu, administrator Intertop, unic reprezentant al produselor Novomatic in Romania, declara: Suprafata vitrata generoasa a fatadelor, cu reclame luminoase care ies in evidenta, confera o vizibilitate sporita acestor spatii. Totodata, transparenta extrem de scazuta a vitrinelor ilustreaza discretia si exclusivismul specifice cazinourilor Admiral din intreaga Europa.

Spatiile Admiral sunt situate la parter de bloc, avand o compartimentare similara cu cea de tip club, cu o sala de jocuri open space si compartimentari suplimentare pentru bar, casierie, toalete, vestiar.

Foarte important este faptul ca in toate aceste locatii exista posibilitati de parcare, aceasta fiind una din conditiile eliminatorii in alegerea unui spatiu de catre Admiral, explica Daniel Nistor.

Conform oficialilor Novomatic, din punct de vedere al amenajarilor, standardul de imagine Admiral presupune investitii majore, pentru a putea oferi clientilor sai un nivel ridicat de confort. Spatiile deschise pana in acest moment au fost modificate radical fata de starea initiala, acest lucru constituind unul din atuurile decisive care au dus la succesul salilor de joc Admiral. In acest sens, o mare parte a investitiilor incorporate in spatii se concretizeaza in fatada, amenajari interioare complexe si moderne, sisteme performante de ventilatie si climatizare, bar si echipamente de joc de ultima generatie, arata domnul Georgescu.

Conceptul Admiral va continua extinderea si in anii urmatori, urmand o strategie de dezvoltare care porneste de la premiza ca orice zona aglomerata, centrala sau de cartier, reprezinta un real potential pentru jocurile de noroc, mai ales datorita faptului ca aceasta activitate s-a dovedit a fi extrem de populara printre romani.

In ultimii ani, gusturile romnilor in materie de petrecere a timpului liber au evoluat destul de mult, reorientndu-se spre servicii si produse de calitate mai mare. De asemenea, gusturile s-au diversificat - cafenelele si restaurantele, barurile si cluburile sunt in continuare in voga, dar au luat amploare si alte tipuri de petrecere a timpului liber - cazinourile electronice si pariurile sportive. Acestea se desfasoara nu doar in spatiile comerciale on-street, ci si in centrele comerciale, in zonele de food-court, cinema multiplex sau bowling, incheie Daniel Nistor.

Grupul Novomatic a fost fondat in Austria de catre Johann F. Graff in 1980, devenind in scurt timp un nume important pe piata internationala de pariuri sportive si jocuri de noroc. In materie de cifre, povestea de succes a produselor Novomatic este confirmata prin cele peste 120.000 de echipamente produse si vandute in 250 de modele diferite, precum si prin cele 350 de licente din peste 30 de tari.

In Europa de Est, grupul Novomatic este prezent in Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Ungaria si tarile Baltice. Novomatic a intrat pe piata romaneasca in anul 1990, reteaua Admiral numarand in prezent un numar de 15 casinouri, toate deschise in Bucuresti.

La opt ani de la infiintare, Eurisko este liderul pietei de conultanta si intermediere imobiliara din Romania cu 80 de angajati si numeroase proiecte de avengura in portofoliu. Compania este singura care ofera servicii la nivel national si prima care a initiat un program de studii imobiliare in parteneriat cu ASE: Programul de Masterat Economia Proprietatilor Imobiliare Partnener Eurisko. Compania este astazi un partener de incredere pentru numeroase multinationale, banci, fonduri de investitii, companii romanesti, ambasade si consulate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri