Dupa retailerul de echipament sportiv din lume, Decathlon, un alt jucator international anunta deschiderea unui magazin in cadrul centrului comercial Polus Center, detinut de fondul austriac de investitii Immoeast in orasul Cluj-Napoca.
Cele doua magazine vor fi deschise in toamna si vor creste gradul de inchiriere a Polus Center (foto) la 98,9%. Magazinul Decathlon va avea o suprafata de 3.443 mp, iar C&A va ocupa 1.550 mp, au anuntat reprezentantii centrului comercial.

Acesta este al saselea magazin C&A din Romania, dupa cele inaugurate in: AFI Palace Cotroceni (Bucuresti), Atrium Center (Arad), Aurora Mall (Buzau), Sun Plaza (Bucuresti) si Militari Shopping Center (Bucuresti).

In primele sase luni ale anului, traficul inregistrat de Polus Center a crescut cu 16% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la 4,86 milioane de clienti, ceea ce inseamna o medie de 27.00 de vizitatori/zi.

Polus Center Cluj are cu o suprafata inchiriabila de 60.000 mp, desfasurata pe un singur nivel, 186 de magazine, un hipermarket Carrefour, un cinema cu opt sali si 2.500 de locuri de parcare.

Proiectul a fost dezvoltat de compania ungara Trigranit Development si preluat apoi de fondul austriac Immoeast AG, Trigranit ocupandu-se in continuare de administrarea mall-ului.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri