Fashion House Development, parte a grupului Liebrecht&wooD, introduce conceptul de outlet center pe piata din Serbia, prin anuntarea oficiala a inceperii lucrarilor de constructii la primul outlet center construit vreodata in aceasta tara. Proiectul va fi deschis publicului la inceputul anului 2011 si are o valoare totala de 30 de milioane de euro.
Dupa ce a lansat in 2008 primul outlet center din Romania - Fashion House - grupul Liebrecht & wooD introduce acest concept si pe piata din Serbia. Fashion House Outlet Centre Indjija va fi amplasat intre capitala Serbiei, Belgrad, si Novi Sad, al doilea oras al tarii, in cadrul Indjija Retail Park.

Centrul comercial de tip outlet va avea o suprafata de aproximativ 30.000 mp si va fi deshis in doua etape: prima faza va cuprinde o suprafata de 15.000 mp si 55 de unitati, urmand ca restul suprafetei de pana la 30.000 mp sa fie completata in a doua faza cu alte 55 de unitati. Noul outlet center va avea 2.000 de locuri de parcare, cafenele si de restaurante si o zona de joaca pentru copii.

Indjija Retail Park va contine, de asemenea, o zona de spatii de tip big box, un parc de birouri si un hotel, cu un design rustic.

“Am fost primul operator de centre comerciale de tip outlet center din Romania si Polonia si, in prezent, dezvoltam primele proiecte outlet center din Rusia, dovedind in acest fel ca suntem unii dintre cei mai importanti jucatori de pe acest segment din Europa Centrala si de Est (ECE)”, a declarat Brendon O'Reilly, director al Fashion House Development.

La randul sau, Johan Rogiers, director general Liebrecht & wooD Romania, a afirmat ca in prezent compania intentioneaza sa se extinda pe piata din Rusia, existand planuri “noi” pentru Romania.

Dezvoltatorul Liebrecht&wooD este prezent pe piata de real estate din Romania de 10 ani, printre proiectele cunoscute numarandu-se Fahion House Outlet Center si complexul de birouri Victoria Park si a parcurilor de retail Militari Shopping Center si West Park.

Fashion House, singurul outlet din Romania, a fost deschis pe data de 5 decembrie 2008. Proiectul este amplasat la intrarea pe autostrada A1. Cushman & Wakefield este unul din agentii co-exclusivi ai proiectului Fashion House Outlet Centre si a securizat chiriasi precum Replay, Puma, Champion, Levi’s, Dockers, Ecco, Office Shoes,Timberland & Nautica, Benetton, Camel Active, Killtec, BSB, US Polo Assn, Stone Creek Outlet, Quiksilver si Mobexpert Outlet.

Celalalt agent co-exclusiv este consultantul imobiliar Jones Lang LaSalle, care a intermediat inchirieri pentru retailerii adidas, Stefanel, Mango, Nike, Famous Brands, Samsonite si, mai nou, Tom Tailor.

Liebrecht&wooD opereaza cu precadere in regiunea Europei Centrale si de Est, fiind prezenti pe pietele din Romania, Polonia, Rusia si Serbia. Proiectele companiei includ realizarea de complexe de birouri, centre de tip outlet, depozite, centre comerciale si alte tipuri de proiecte la cheie.

Grupul Liebrecht&wooD include Liebrecht&wooD (dezvoltator imobiliar), Fashion House (marca de proiect de tip outlet center care ofera si servicii de consultanta pentru acest segment de centre comerciale), InterAct (servicii de contabilitate) si WeCare (servicii de management al proprietatii).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri