Dupa ce a depasit pragul de un miliard de euro in active si numarul angajatilor a inceput sa creasca, GarantiBank Romania a decis ca fostul sediu este neincapator si a cautat un nou spatiu. In urma cu noua luni, turcii de la GarantiBank s-au mutat in cadirea Novo Park din Pipera, detinuta de omul de afaceri Liviu Tudor.
Suprafata inchiriata de GarantiBank in cladirea Novo Park depaseste 4.300 de metri patrati, distribuiti pe doua etaje, unde isi desfasoara activitatea peste 300 de angajati ai institutiei de credit.

"Datorita expansiunii rapide din ultimii ani a GarantiBank, spatiile alocate sediului central au devenit treptat subdimensionate in raport cu nevoile de dezvoltare continua ale bancii. De aceea, ne bucuram ca ne-am putut continua activitatea intr-o cladire de birouri noua si moderna, in care am reunit toate departamentele din sediul central al bancii", afirma Murat Atay (foto), directorul general al GarantiBank Romania.

Mutarea a inceput in luna februarie 2010, in mai multe etape, care s-au incheiat complet in luna martie, iar echipa GarantiBank se afla in noile birouri de peste noua luni.

Echipa bancii are la dispozitie in noile birouri patru sali de sedinta, din care cea mai mare poate acomoda peste 20 de persoane.

"Am numit sala de intalniri executive Ayhan Sahenk, numele fondatorului Grupului Dogus, actionarul principal al bancii noastre mama in Turcia. O alta sala de sedinte poarta numele Istanbul, aceasta fiind decorata cu diferite fotografii si ilustratii din vechiul si noul Istanbul. Celelalte doua sali de intalniri, Cluj si Alba Iulia, poarta numele a doua orase importante din istoria Romaniei, acestea fiind, de asemenea, decorate cu fotografii reprezentative din aceste orase", a explicat Murat Atay.

Banca a mai alocat o suprafata importanta si pentru salile utilizate in programele de training intern, in prezent avand doua astfel de sali, care pot acomoda peste de 30 de persoane fiecare. Tot pentru angajati, banca a decis infiintarea unei sali de relaxare, unde acestia pot merge sa se relaxeze, sa discute cu alti colegi sau sa tina intalniri informale.

De asemenea, cafeaua turceasca se numara printre specialitatile aflate in birourile de la GarantiBank.

Seful GarantiBank Romania, Murat Atay, petrece mai multe de 10 ore pe zi in banca, insa nu sta tot acest timp in biroul sau. "Imi place sa ma plimb printre oameni, in cladire sau la sucursale. Usile mele de la birou sunt deschise mereu", sustine Atay. El a precizat ca obiectele sale din birou ce le considera importante sunt televizorul, Reuters si pozele cu familia.

Murat Atay are un birou mai mare in noua cladire fata de cel pe care il avea in centrul de birouri de pe Banu Antonache.

GarantiBank a inchiriat etajele cinci si sase in cladirea F a complexului de birouri Novo Park, amplasat pe strada Fabrica de Glucoza, din nordul Capitalei. Novo Park este dezvoltat de compania Genesis Development, controlata de omul de afaceri Liviu Tudor.

GE Garanti Bank este o institutie bancara autorizata de Banca Nationala a Romaniei in anul 2009, care a devenit operationala la sfarsitul lunii mai 2010 prin transferul operatiunilor sucursalei din Romania a GarantiBank International N.V. In prezent, GE Garanti Bank are o retea de 54 de agentii dintre care 22 in Bucuresti, 130 de bancomate si peste 6.000 terminale POS.

BIROU DE COMPANIE
este o sectiune saptamanala care prezinta birouri ale celor mai puternice firme din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri