Cei 60 de angajati ai casei de avocatura Zamfirescu Racoti Predoiu (ZRP) s-au mutat la sfarsitul lunii noiembrie intr-un sediu nou, amplasat in apropiere de Piata Pache Protopopescu, renovarea cladirii de circa 2.000 mp necesitand o investitie de doua milioane de euro.
Casa de avocatura Zamfirescu Racoti Predoiu (ZRP) a inchiriat o suprafata de circa 2.000 mp intr-o vila istorica amplasata pe strada Plantelor, in apropiere de Piata Pache Protopopescu din centrul Capitalei.

„Imobilul gazduieste in prezent un numar de 60 de avocati, consultanti fiscali si personal auxiliar. Intentionam sa consolidam in perioada urmatoare divizia de proprietate intelectuala si de consultanta fiscala, si sa inauguram echipa de drept penal al afacerilor”, a declarat Calin-Andrei Zamfirescu (foto), partener senior ZRP.

Cladirea a fost construita la sfarsitul secolului 19 in stil eclectic cu accente de clasicism francez si cuprinde un corp principal si o extindere moderna in spiritul secolului 21. Demersul arhitectural a constat intr-o tratare inspirata de volumetrie si de plastica si a fost efectuat de Icon Studio de Arhitectura, lucrarile de renovare reprezentand o investitie de peste doua milioane euro.

Zamfirescu Racoti Predoiu (ZRP) a fost infiintata in anul 2006 prin fuziunea a doua case de avocatura locale - Calin Zamfirescu & Asociatii si Racoti Predoiu & Asociatii. Casa de avocatura a raportat pentru 2009 o cifra de afaceri de 3,83 milioane de euro (16,21 milioane de lei).

Mutarea intr-un sediu de 3 ori mai mare


Firma de avocatura Danila Petre si Asociatii (DPA) si-a relocat activitatea intr-o cladire din strada Bucur nr. 16, sector 4, cu o suprafata de 960 mp, fata de 270 cat avea casa de avocatura in vechiul sediu.

"Schimbarea sediului social a insemnat pentru societatile din grupul DPA o investitie de aproximativ 260.000 euro, necesara pentru dotarea imobilului si mobilarea acestuia", se arata in comunicatul DPA.

In noul sediul functioneaza toate societatile din grupul DPA – societatea civila de avocati, DPA Consultanta Fiscala, societatea Active Recovery – in care partenerii DPA detin 25% din partile sociale si Audit Consult.

Alte case de avocatura care si-au schimbat sediul in acest an sunt Bostina & Asociatii si Bulboaca & Asociatii.

In luna iunie, casa de avocatura Bostina si Asociatii si-a relocat activitatea intr-un sediu propriu, in care a investit sase milioane de euro. [Vezi aici cum arata sediul Bostina & Asociatii]

In mai, firma de avocatura Bulboaca & Asociatii a inchiriat o suprafata de 720 mp de birouri in cladirea UTI, amplasata in apropiere de Piata Universitatii, la intersectia bulevardului Carol si strada Batistei.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri