Radu Tanasescu, fostul director operational al dezvoltatorului Anchor Grup si actual partener al diviziei de retail a consultantului imobiliar Coldwell Banker, este de parere ca o buna parte din agentii imobiliari nu inteleg foarte clar ce isi doreste un proprietar de centre comerciale, intrucat nu au lucrat niciodata direct pentru un dezvoltator.
“In calitate de consultant imobiliar, cred ca am un avantaj in fata celorlalti jucatori din aceasta piata: am lucrat peste 11 ani in cadrul unui dezvoltator imobiliar si am administrat doua centre comerciale, astfel incat inteleg exact ce isi doreste un proprietar, ceea ce multi consultanti nu fac”, a declarat Radu Tanasescu (foto), manging parter al diviziei de retail lansata recent de Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Radu Tanasescu are 33 de ani si este unul dintre cei mai experimentati manageri din piata de retail. El a parasit grupul Anchor in toamna anului trecut, dupa o perioada de 11 ani. De-a lungul anilor, el a fost responsabil de administrarea si inchirierea spatiilor din Bucuresti Mall si Plaza Romania, de extinderea acestora, dar si de activitatile de investitii ale Anchor Grup, supervizand dezvoltarea si inchirierea MallDova din Chisinau.

Citeste mai multe despre planurile lui Radu Tanasescu in calitate de consultant imobiliar in editia de maine a wall-street.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri