Aflati care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.
Financiarul scrie ca bancile franceze si germane sunt gata sa contribuie la o solutie pentru Grecia, in vreme ce instutitiile financiare din Marea Britanie nu vor sa acorde ajutor Greciei.

Curierul National se intreaba ce s-a intamplat cu reorganizarea administrativa a tarii, dupa ce liderii coalitiei de guvernare au anuntat, ieri, ca s-a luat hotararea ca programul de reorganizare administrativ-teritoriala sa fie amanat pana la toamna.

"2010 s-a dovedit a fi un an fructuos pentru europarlamentarii romani. Averile acestora au crescut, in ultimul an, cu numeroase masini, case, bijuterii, noi conturi bancare. Ba chiar unii dintre eurodeputati au contractat si noi credite", informeaza incont.ro.

"Peste 30 de companii din topul celor mai mari 50 de jucatori din economia locala au raportat afaceri in crestere in 2010 fata de 2009, in conditiile in care in anul precedent doar zece firme reusisera sa termine anul cu vanzari mai mari", noteaza Ziarul Financiar.

Money.ro dezvaluie povestea unui tanar antreprenor, care la 23 de ani castiga 3.000 de euro pe luna.

"Statisticile Eurostat arata ca, in Romania, in 2009, alimentele, bauturile alcoolice si non-alcoolice au reprezentat 34,1% din cheltuielile unei gospodarii", noteaza manager.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri