Organizatia Dutch Romanian Network, a oamenilor de afaceri olandezi din Romania, se pronunta impotriva deciziei guvernului din Olanda de a respinge intrarea Romaniei in zona Schengen.
"Am dori sa cerem tuturor membrilor guvernului olandez implicati sa depaseasca blocajul negocierilor", se arata intr-o declaratie a organizatiei, potrivit Mediafax.

Dutch Romanian Network propune o solutie mai pragmatica, precum compromisul Germaniei si Frantei, care au avansat ideea unui scenariu in doi pasi, prin care sa fie deschise mai intai frontierele aeriene si maritime si mai apoi cele terestre.

Ministrii de Interne din 22 de tari UE membre ale spatiului Schengen urmeaza sa se pronunte asupra cererilor de aderare joi, in cadrul unei reuniuni la Bruxelles.

Olanda si Finlanda au anuntat oficial ca se opun oricarei deschideri, chiar si partiale, a spatiului Schengen pentru Romania si Bulgaria.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri