Realizatorii si invitatii emisiunii franceze "On va s'gener", difuzata miercuri, pe Europe 1 au ras pe pe seama romanilor aproximativ opt minute pornind de la o intrebare despre cateva date statistice, scrie 9AM.ro.
"Ce fac 85% din romani si nu fac decat 20% din italieni dar si 100% din francezi?", a intreabat moderatorul emisiunii Laurent Ruquier (foto).

Raspunsul corect oferit de realizator este ca 85% din romani invata limba franceza, motivul pentru care ar face acest lucru fiind pentru a cersi.

Ministrul de Externe Teodor Baconschi s-a declarat jignit de glumele facute in cadrul emisiunii radiofonice.

Citeste mai mult despre glumele facute de francezi pe seama romanilor pe 9AM.ro

Sursa foto: Europe 1
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri