Pe 1 Decembrie Romania sarbatoreste 93 de ani de la Marea Unire. 9AM.ro informeaza ce evenimente au loc de Ziua Nationala in marele orase din tara.
Bucuresti:

8.00 Depunere de coroane de flori la Mormantul Otasului Necunoscut din Parcul Carol si la Monumentul inchinat Eroilor militari romani cazuti la datorie – Palatul National al Copiilor din Parcul Tineretului

9.00 Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc – Parcul Alexandru Ioan Cuza (fostul I.O.R)

11.00 – 14.00
Parada Militara de 1 Decembrie – Arcul de Triumf

12.00 – 16.00 Arcul de Triumf se deschide pentru public

17.00-19.00 Retragere cu torte - porneste de la Palatul Cercului Militar, Bd. Regina Elisabeta, Bd. Mihail Kogalniceanu, Piata Operei, Splaiul Independentei, Pod Cotroceni, Sos. Cotroceni, Piata Leul, Bd. Iuliu Maniu, Bd. G-ral. Vasile Milea, pana la sediul Regimentului 30 Garda.

Vezi mai multe evenimente programate pentru 1 Decembrie pe 9AM.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri