Malina Olinescu, in varsta de 37 de ani, a murit in cursul noptii de duminica. Cantareata s-ar fi aruncat de la etajul 6 al blocului in care locuia, scrie 9AM.
Incidentul care a provocat moartea cantaretei a avut loc dupa miezul noptii. Echipajul SMURD a sosit la locul incidentului la ora 0.58 si au incercat timp de 30 de minute sa o resusciteze, fara succes.

Cantareata de muzica pop Malina Olinescu era fiica cantaretei Doina Spataru si a actorului Boris Olinescu. Teoretic s-a lansat in cariera muzicala gratie emisiunii TVR, Scoala Vedetelor. Cel mai cunoscut hit al sau ramane slagarul Mi-e dor de tine, cu care a castigat in 1997 la Festivalul Mamaia, alaturi de compozitorul Adrian Romcescu, premiul I la secțiunea Slagare.

Cititi mai multe despre acest incident pe 9AM

Sursa foto: Myspace

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri