Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca cel mai mare politician al lumii a aparut si el se numeste "piata", care a pus politicienii din Europa "cu spatele la zid", iar conflictul "piata-politicieni" trebuie rezolvat printr-un "armistitiu" pe 3,4,5 ani, informeaza Mediafax.
"A aparut cel mai mare politician al lumii. Spre dezamagirea multora el nu se numeste nici Obama, nici Merkel, nici Sarkozy, nici Basescu, nici Papandreou.

Numele acestui politician este «piata»", a declarat presedintele Traian Basescu, prezent la evenimentul de lansare a Raportului de Competitivitate organizat de AmCham.

Seful statului a explicat ca in ultima perioada nu a mai auzit niciun politician referindu-se la electorat, ci "toti incearca sa satisfaca piata".

"Piata ne-a pus pe toti cu spatele la zid, cel putin in Europa, si ne cere mai mult decat putem da", a apreciat Traian Basescu.

Presedintele a spus ca "acest conflict pieta-politicieni trebuie sa inceteze printr-un armistitiu pe 3, 4,5 ani", deoarece piata nu ii poate omori pe cei care i-au oferit cel mai mult, adica Guvernele.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri