Ministerul Sanatatii (MS) a demarat, saptamana aceasta, seria de consultari si discutii pe tema proiectului legii sanatatii. Vezi cine participa.
La primele runde de consultari, din 2-6 ianuarie, alaturi de Ritli Ladislau, ministrul Sanatatii, Lucian Duta, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), si de Cristian Vladescu, directorul Scolii Nationale de Sanatate Publica si Management Sanitar, au fost prezenti reprezentantii Academiei de Stiinte Medicale din Romania.

„Membrii Academiei prezenti la intalnire au prezentat propunerile si observatiile asupra proiectului si au aratat disponibilitate de a lucra impreuna cu initiatorii noii legi la elaborarea legislatiei secundare si a normelor de aplicare”, potrivit unui comunicat de presa emis de MS.

Ministerul va organiza, in urmatoarea perioada, mai multe intalniri cu asociatiile profesionale, asociatiile civile, patronate si sindicate pentru a explica noile prevederi legislative si pentru a primi observatiile si propunerile din partea acestora.

Printre participantii la discutiile viitoare se numara reprezentanti ai Colegiului Medicilor din Romania, Asociatiei spitalelor, Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania, Asociatiei Romane a Producatorilor Internationali de Medicamente, precum si membri ai Camerei de Comert Romano-Americane.

Consultarile se vor incheia pe data de 10 februarie, potrivit calendarului oficial.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri