2011 a fost un an record pentru lansarea de continuari si sequel-uri de filme, din moment ce s-au lansat 27 de astfel de filme. In 2012, Hollywood se va afla in continuare sub dominarea francizelor, a sequel-urilor si a prequel-urilor. 9AM.ro va prezinta ce francize se intorc si care se afla abia la inceput, scrie 9AM.ro.
Increderea studiourilor de film in supereroi inca nu slabeste. In 2012, dupa patru ani de pregatire, Marvel Studios si Disney aduc pentru prima data o echipa de supereroi pe marile ecrane: The Avengers.

Trilogia Stapanul Inelelor este unul dintre cele mai de succes experimente cinematografice ale ultimului deceniu. Iar fanii trilogiei se pot intoarce acum in Middle Earth gratie duologiei Hobbitul, proiect carmuit de acelasi Peter Jackson.

Dupa mai multe amanari si probleme financiare ale studioului MGM, in 2012 in sfarsit vom avea un nou film cu James Bond, interpretat de Daniel Craig. Skyfall va evita nebunia sezonului de vara si va fi lansat pe 9 noiembrie.

Vezi lista completa pe 9AM.ro.

Sursa foto: Salvatore Vuono / FreeDigitalPhotos.net.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri