Piata Universitatii din Capitala reprezinta pentru a cincea zi locul de intalnire a protestatarilor, scrie 9AM.ro.
Ca si in cazul protestelor din ultimele zile, majoritatea manifestantilor sunt pensionari.

In Piata Universitatii s-au strans 200-300 de persoane.Sutele de oameni din centrul Capitalei scandeaza lozinci impotriva presedintelui, impotriva premierului si a ministrului Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea. Ei afiseaza bannere cu mesaje impotriva acestora si indemnau la continuarea protestelor pana la "caderea" lui Traian Basescu.

Protestatarii de la Piata Universitatii sunt pasnici si continua sa scandeze lozinci anti-Basescu si anti-guvernamentale.

Reprezentantii Ministerului Aministratiei și Internelor au emis cod albastru la nivelul institutiilor pe care le conduc. Este vorba despre un sfert din angajatii Politiei, Jandarmeriei si Pompierilor care vor fi chemati la serviciu pe fondul numarului mare de proteste din intreaga tara

Cititi mai multe despre a cincea zi de proteste din Capitala pe 9AM.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri