PNL a depus la Primaria Capitalei o solicitare pentru a organiza joi un miting de protest, in acest moment asteptandu-se aprobarea acesteia, au declarat surse din partid, informeaza 9AM.ro.
Aceleasi surse au precizat ca la mitingul respectiv vor participa si liberali din teritoriu, nu doar cei din Bucuresti.

In cursul dupa-amiezii de marti este asteptat sa soseasca la Bucuresti presedintele PSD, Victor Ponta, cu care liderii PNL vor discuta detaliile participarii in comun a partidelor membre USL la protest, au mai precizat sursele citate de Mediafax.

In cursul zilei de astazi conducerea USL se va reuni intr-o sedinta "operativa" privind organizarea mitingului de joi.

Primaria Capitalei a confirmat ca a primit din partea PNL o solicitare pentru organizarea unui miting joi, in Bucuresti.

Citeste mai multe detalii despre mitingul organizat de PNL pe 9AM.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri