Decizia poate fi contestata la Tribunalul Capitalei, scrie Mediafax.

In aprilie, Sorin Ovidiu Vintu (SOV) a fost retinut pentru santaj de procurorii Parchetului instantei supreme, pentru ca a pretins omului de afaceri Sebastian Ghita suma de 150.000 de euro.

Vantu a fost arestat pentru 29 de zile

Vantu a fost arestat pentru 29 de zile

Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au dispus inceperea urmaririi penale si retinerea inculpatilor Sorin Ovidiu Vintu si Cezar Ion Ilie, pentru santaj

In 23 mai 2011, Sorin Ovidiu Vintu si Ion Ilie Cezar au fost trimisi in judecata, in stare de arest, pentru santaj, de catre procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Filmul "parteneriatului" dintre SOV si Ghita

Octombrie 2010: Sebastian Ghita, presedintele grupului Asesoft, format din mai multe companii cu activatati in domeniul distributiei si retailului de produse IT, dar si in zona de productie software, cu afaceri totale de circa 325 de milioane de euro, preia pentru urmatorii cinci ani managementul companiei Realitatea Media, detinute de Sorin Ovidiu Vantu, in schimbul sumei de 75 de milioane de euro.

Cine este noul stapan al proiectului media construit de SOV

Cine este noul stapan al proiectului media construit de SOV

Citeste si:

Martie 2011: Sorin Ovidiu Vintu a incercat sa il scoata din sediul Realitatea pe managerul Sebastian Ghita, in scandal fiind implicati mai multi bodyguarzi.

Aprilie 2011: Sebastian Ghita, patronul Asesoft si managerul Realitatea Media, a declarat in cadrul sedintei CNA ca Sorin Ovidiu Vintu nu poate rezilia contractul de management incheiat intre cele doua companii si ca isi doreste sa continue proiectul in care a investit pana acum peste 10 milioane de euro.

Sebastian Ghita: Nu sunt managerul domnului Vintu

Sebastian Ghita: Nu sunt managerul domnului Vintu

“Nu sunt managerul care ii gestioneaza activitatile domnului Vintu”, a spus Ghita la intalnirea cu membrii Consiliului National al Audiovizualului, la care au mai participat Sorin Enache, director general Realitatea Media, si Sorin Freciu, presedintele Consiliului de Administratie.