Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca incepand cu duminica, ora 18:00, va intra in vigoare o avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol, scrie 9AM.ro.
In judetele din regiunile Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei vor fi precipitatii sub forma de ploaie si lapovita si pe arii extinse se va produce polei, iar vantul va fi moderat. Aceasta avertizare va fi valabila pana miercuri dimineata.

Restul zonelor vor ramane sub incidenta codului galben de ninsori.

Aflati pe 9AM.ro care este starea drumurilor nationale astazi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri