Deputatul PDL Lucian Nicolae Bode, lider al PDL Salaj, in varsta de 38 de ani, ar putea fi propus pentru postul de ministru al Economiei, dupa ce Andreea Paul Vass a refuzat nominalizarea, au declarat pentru Mediafax surse politice.
Deputatul PDL Lucian Bode a fost intrebat de jurnalisti, miercuri, cand a ajuns la reuniunea parlamentarilor democrat-liberali, daca a acceptat nominalizarea pentru conducerea Ministerului Economiei, el raspunzand: "Sunt convins ca grupul parlamentar o sa-mi propuna...".

El a evitat sa dea un raspuns clar in privinta nominalizarii sale, spunand ca "sunt anumiti pasi procedurali care trebuie urmati".

Lucian Bode este nascut in 1974, la Valcau de Jos, judetul Salaj. Este casatorit si are un copil.

In 1998 a absolvit Universitatea din Oradea, Facultatea de Electrotehnica si Informatica, specializarea inginer electromecanic. De asemenea, are un masterat in "Managementul Securitatii in Societatea Contemporana", la Facultatea de Istorie si Filozofie a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca .

In perioada 2001-2008 a fost inginer Electrica S.A., Sucursala de distributie a energiei electrice Zalau.

El este presedinte al PDL Salaj.

Andreea Paul Vass a anuntat, marti seara, ca a refuzat nominalizarea pentru portofoliul Economiei, mentionand ca "argumentele sunt in primul rand personale" si ca le multumeste colegilor din PDL pentru increderea acordata.

"Nu am de gand sa fac rabat de la drumul meu echilibrat. Toate la timpul lor", a spus Vass, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV.
Ea le-a transmis multumiri colegilor din PDL care au desemnat-o si a subliniat ca decizia de a refuza nominalizarea tine de argumente personale.

"Le multumesc tare, tare mult colegilor din PDL care si-au pus increderea in mine", a mai spus Vass, refuzand sa faca alte precizari.ANI a constatat ca mama consilierului economic al premierului Andreea Paul Vass, Marioara Vass, este in conflict de interese, dupa ce firma acesteia a primit doua contracte in valoare de 21.180 de lei de la Primaria comunei Bobota, judetul Salaj, unde aceasta este consilier local.

Miercuri dimineata, ANI a anuntat ca mama consilierului economic al premierului Andreea Paul Vass, Marioara Vass, este in conflict de interese, dupa ce firma acesteia a primit doua contracte in valoare de 21.180 de lei de la Primaria comunei Bobota, judetul Salaj, unde aceasta este consilier local.

Sursa foto: AgerPress.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri