Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca nu regreta ca paraseste MDRT, dar ca are nostalgii pentru ca a reusit sa faca multe dintre lucrurile pe care si le-a propus.
"Acum, sigur, cand te legi de o activitate asa cum a fost cea de ministru al Turismului, in principal, dar si al Dezvoltarii Regionale, cand reusesti sa faci multe lucruri dintre cele pe care ti le propui, cand mai ai multe pe care ai fi vrut sa le faci, dar pe care, cu siguranta, le va face viitorul ministru - si o sa il sprijin cat sta in competentele si in calitatea mea de parlamentar - nu neaparat ai regrete, dar ai nostalgii, pentru ca a fost o activitate frumoasa, a fost o perioada in care am reusit sa fac foarte multe lucruri, a fost o perioada in care, asa cu spuneam la inceputul mandatului, m-am indragostit de turism si asa voi ramane", a spus Udrea, citata de Mediafax.

Ea a adaugat ca va ramane alaturi de cei cu care a colaborat in mandatul de ministru si crede ca vor mai fi multe lucruri pe care le va putea face impreuna cu acestia.

Intrebata daca isi reproseaza ceva din activitatea la conducea MDRT, Udrea a raspuns ca "niciodata nu faci tot ce ai vrea sau cum ai vrea".
Ea crede insa ca a atins "obiectivele majore", despre care va vorbi intr-o conferinta la predarea mandatului.

"Dar sunt lucruri pe care as fi vrut sa le fac si nu am apucat, dar le voi face probabil din calitatea de parlamentar. Legea Turismului nu a trecut prin Parlament - o initiativa la care lucrez de doi ani, legea asociatiei de proprietari - este in consultare publica si voi face tot posibilul sa fie aprobata, modificarea Legii Constructiilor, unde nu am reusit sa reglementam cazurile de incalcari ale legislatiei", a mai spus Udrea.
Conducerea MDRT va fi preluata de Cristian Petrescu (PDL).


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri