Senatorul PDL Radu Berceanu i-a spus candidatului la functia de ministru al Economiei, Lucian Bode, avizat in unanimitate de comisii, ca el chiar stie diferenta dintre watt si volt, relateaza Mediafax.
Lucian Bode, propus pentru functia de ministru al Economiei, a primit aviz favorabil in unanimitate din partea comisiilor parlamentare de specialitate, dupa o audiere care a durat aproximativ 20 de minute si la care parlamentarii opozitiei nu au fost prezenti.

Dupa audiere, in timp ce era felicitat de colegii sai parlamentari, senatorul PDL Radu Berceanu i-a spus razand lui Bode: "Mai, tu chiar stii diferenta dintre watt si volt!".

Deputatul Lucian Bode a fost propus, miercuri dimineata, de PDL pentru functia de ministru al Economiei in Cabinetul Ungureanu, dupa ce, marti seara, Andreea Paul Vass a anuntat ca refuza desemnarea.

Surse din PDL au declarat ca Andreea Paul Vass a obtinut cel mai mic numar de voturi in Colegiul Director al PDL, dintre persoanele propuse de partid ca ministri in Cabinetul Ungureanu.

Potrivit gandul.info, in principiu, liderii PDL nu au avut mari obiectii in privinta noilor ministri, singura problema fiind in cazul Andreei Paul Vass, propusa de Emil Boc, pentru a-i lua locul lui Ion Ariton. "Ce sa caute la Economie cand nu stie care este diferenta dintre watt si volt?", ar fi comentat un lider PDL nemultumit.

Afla obiectivul numarul 1 al lui Lucian Bode si vezi cum arata CV-ul sau.

Sursa foto: Agerpres
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri