Dan Suciu, redactor-sef al postului TV Money Channel, a fost numit in postul de purtator de cuvant al Guvernului, prin decizie a premierului Mihai Razvan Ungureanu, potrivit unui anunt postat pe site-ul Executivului.
Surse oficiale au declarat anterior pentru Mediafax ca Dan Suciu, redactor-sef al postului TV Money Channel, si Ionut Stanimir, sef comunicare externa al BCR, sunt variantele premierului Ungureanu pentru postul de purtator de cuvant al Guvernului, ei avand deja discutii pe aceasta tema cu seful Executivului.

"Seful Guvernului doreste ca in postul de purtator de cuvant al Guvernului sa fie o persoana specializata in economie. Cele mai mari sanse de a ocupa acest post le are Dan Suciu, care a acceptat in principiu sa preia functia, dar decizia finala apartine premierului, iar la acest moment nu este luata", au aratat sursele citate.

Lista persoanelor luate in calcul pentru instalarea pe acest post a inclus mai multe nume de fosti si actuali jurnalisti specializati in economie, dar unii dintre acestia au refuzat oferta din cauza mandatului scurt al Guvernului, pana la alegerile parlamentare din toamna, si a contextului politic.

Aceleasi surse afirmau ca premierul i-a propus de la inceput actualului purtator de cuvant, Ioana Muntean, sa ramana in echipa sa de comunicare, iar aceasta ar fi acceptat.

Dan Suciu a mai lucrat ca redactor si redactor-sef la saptamanalul Privirea, specializat fiind in economie, iar ulterior la revista Banii Nostri si la saptamanalul Prezent.

El este absolvent al Facultatii de Filosofie, Universitatea din Bucuresti, si are un master de Politici Publice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri