Legea Picnicului, propunerea legislativa a Asociatiei Green Revolution privind activitatea de picnic, a fost aprobata in aceasta dupa-amiaza de Camera Deputatilor, urmand a intra in vigoare dupa ce va fi promulgata de presedintele Traian Basescu si publicata in Monitorul Oficial.
Legea a fost votata in Camera Deputatilor, camera decizionala, cu 155 de voturi "pentru" si 10 abtineri, dupa ce proiectul legislativ a fost aprobat de Senat in 29 noiembrie 2011.

Legea Picnicului trece responsabilitea zonelor de picnic in sarcina autoritatilor locale, stabileste criterii clare de amenajare si dotare a zonelor de picnic, precum si amenzi pentru cei care incalca aceste prevederi.

Legea Picnicului nu stabileste numarul, suprafata sau tipul zonelor de picnic alese de catre autoritatile locale, ci stabileste un cadru general de reguli si obligatii pe care autoritatile, dar si publicul larg, trebuie sa-l respecte atunci cand desfasoara activitati de picnic.


Aprobarea acestei legi a fost posibila cu sustinerea parlamentarilor Sulfina Barbu, Carmen Moldovan, Adriana Saftoiu si Attila Korodi.

“Asociatia Green Revolution multumeste celor patru parlamentari pentru sprijinul si munca depusa pe tot parcursul legislativ. Consideram ca suportul acordat in acest proces reprezinta cea mai buna dovada de responsabilitate fata de mediu pe care oamenii politici o pot da” a afirmat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri