Planul Urbanistic General (PUG) va fi discutat in CGMB in maximum doua luni, dupa care urmeaza sa fie aplicata Strategia Bucuresti 2035, care presupune unirea celor sapte gari din Bucuresti prin linie de metrou, dublarea spatiilor verzi, recuperarea identitatii urbane pentru centrul Capitalei, informeaza Mediafax.
Primarul general Sorin Oprescu a declarat, miercuri, la intalnirea cu oamenii de afaceri privind "Conceptul Strategic Bucuresti 2035", ca acesta este greu de realizat cu o "legislatie schioapa", care s-a schimbat de foarte multe ori in functie de interesele unor grupuri in detrimentul bucurestenilor.

Arhitectul sef al Capitalei, Gheorghe Patrascu, a spus luni ca instrumentul strategic cel mai important pentru "Bucuresti 2035" este PUG, iar Primaria a finalizat lucrarile importante care vor fundamenta acest plan urbanistic general. "Intr-o luna sau doua vom discuta in Consiliu Planul Urbanistic General", a precizat Patrascu.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri