In compozitia acestor preparate se gasesc pana la 14 aditivi, conform unui studiu realizat de Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Facultatea de Alimentatie si Turism din cadrul Universitații Transilvania din Brasov. Citeste mai multe pe adevarul.ro.
„De aceasta data, ANPCPPS Romania a verificat etichetele sortimentelor de mezeluri ce se comercializeaza pe piata romaneasca. Au fost studiate etichetele a 61 de mezeluri si s-au constatat urmatoarele: peste 50% din sortimentele de mezel care se gasesc pe piata romaneasca contin minim 6 E-uri. Mai mult, trei dintre produsele a caror eticheta a fost studiata, contin 10 E-uri, iar unul dintre produse, chiar 14 E-uri! Nu a exista produs studiat, care sa nu contina niciun E", au precizat reprezentantii organizatiei.

Citeste articolul integral Topul celor mai nocive mezeluri. Lista celor mai periculoase salamuri, dupa numarul de E-uri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri