Astazi, incepand cu ora 21:45, va avea loc finala UEFA Europa League pe Arena Nationala din Bucuresti. Capitala freamata de fani, 30.000 de suporteri ai celor doua echipe care vor juca finala, Athletic Bilbao si Atletico Madrid, incepand deja petrecerea pe strazile cetatii, scrie jurnalul.ro.
Astfel, Capitala trece printr-o serie de schimbari : masuri de securitate sporite, trasee auto modificate si linii speciale pentru transportul in comun.

Si pentru ca marea finala este cel mai important eveniment sportiv al ultimilor 20 de ani din Romania, Primaria Capitalei si Federatia Romana de Fotbal au stabilit cum ii preiau pe suporterii spanioli veniti in Romania sa sustina echipele favorite, unde ii duc, cum ii distreaza si cum ii ajuta sa se descurce intr-o tara in care, probabil, cei mai multi dintre ei nu au ajuns pana acum.

Zone amenajate special pentru fani, voluntari vorbitori de spaniola si engleza care ajuta suporterii, transport, restrictii de trafic, asistenta medicala, masuri de ordine si siguranta, prevenirea furturilor, rezolvarea rapida a sesizarilor, curatenie pe strazi, totul a fost stabilit, spun autoritatile, care sunt deja "la start" si asteapta ziua marii finale pentru a vedea spectacol fotbalistic.

Citeste mai mult pe jurnalul.ro: Ce trebuie sa stim despre Finala EUROPA LEAGUE. Transport public, restrictii de trafic, asistenta medicala si ghidul suporterilor.

Sursa foto: Uefa Europa League

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri