Zeci de persoane au fost ranite, astazi, in urma unui accident in care au fost implicate patru tramvaie, produs in Pasajul Lujerului din Capitala. Trei persoane sunt ranite mai grav, printre care si vatmanul din cel de-al doilea tramvai, iar altele au traumatisme si fracturi, informeaza Mediafax.
[UPDATE] Patru dintre cei 24 de raniti care au ajuns la Spitalul Floreasca in urma accidentului din Pasajul Lujerului au ramas pana in prezent internati, doi fiind in clinica de ortopedie si ceilalti doi la sectiile de chirurgie plastica si neurochirurgie, a declarat medicul Bogdan Oprita, citat de Mediafax.

Cel putin 52 de persoane au fost ranite in urma acestui accident.

Inspectia Muncii face cercetari in cazul accidentului, considerat accident colectiv de munca, deoarece vatmanii erau in timpul programului si majoritatea pasagerilor mergeau la locul de munca/

Accidentul de tramvai s-a petrecut in Pasajul Lujerului si, potrivit primarului sectorului 6, Cristian Poteras, aflat la fata locului, alte tramvaie au venit din spatele sau, moment in care s-au ciocnit, potrivit Realitatea.net.

Accidentul din Pasajul Lujerului in care au fost implicate patru tramvaie s-a petrecut in conditiile in care unul dintre ele s-a defectat si a ramas blocat pe sine, iar celelalte trei care il urmau se aflau la distante mici, impactul neputand fi evitat, desi vatmanii au franat, potrivit RATB.

Accidentul a avut loc in jurul orei 7.30 dimineata. Un tramvai a avut o defectiune tehnica, vatmanul a incercat sa il repare si alte trei tramvaie s-au ciocnit de el.

Mai multe ambulante ISU se afla acolo si primele estimari au identificat aproximativ 37 de raniti pana la aceasta ora, a confirmat Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al ISU pentru Realitatea TV.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri