Din oferta candidatilor: gradini suspendate, gratuitati peste gratuitati, biserici in forma de cruce, locuri de facut sex, pomi fructiferi si aducerea ploii, relateaza Adevarul.ro
Desi au trecut 20 de ani de la primele alegeri locale organizate in Romania dupa reinstaurarea democratiei, nivelul campaniei electorale nu pare sa fi evoluat intre timp. Dimpotriva. In cea de-a sasea cursa pentru ocuparea posturilor de primari, consilieri sau presedinti de consilii judetene - care va avea loc duminica, 10 iunie 2012 -, candidatii s-au intrecut in promisiuni care de care mai desantate, mai fanteziste sau, pur si simplu, mai trasnite.

Cititi articolul integral pe Adevarul.ro

Sursa foto:Adevarul.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri