Fostul Ministru al Turismului, Elena Udrea. si-a dat demisia de la conducerea PDL Bucuresti, decizia ei fiind luata inca de duminica seara.
Vicepresedintele PDL, Elena Udrea, a declarat marti ca a decis inca de duminica seara sa demisioneze din functia de presedinte al PDL Bucuresti, demisia fiind efectiva dupa validarea alesilor locali de la nivelul Capitalei, in conformitate cu prevederile legale, scrie Mediafax.

Ea a renuntat la pozitia de presedinte al PDL Bucuresti dupa rezultatele nefavorabile ale partidului sau in cadrul alegerilor din Bucuresti ce s-au incheiat duminica.

Elena Udrea a fost Ministru al Turismului pana in luna februarie a anului curent.

[UPDATE 14:11]

"Ca om politic responsabil si cu onoare, am decis inca de duminica seara sa demisionez din functia de presedinte al PDL Bucuresti, demisia fiind efectiva dupa validarea alesilor locali de la nivelul Capitalei, in conformitate cu prevederile legale", a declarat Udrea pentru agentia citata.

Ea a apreciat ca "rezultatele alegerilor locale la nivel national sunt departe de a fi multumitoare". Udrea a mentionat ca democrat-liberalii sunt constienti de "votul negativ, sanctionator" dat de electorat.

"Intelegem perfect semnificatia acestuia si ne asumam faptul ca PDL, ca principal partid in coalitie, a platit costurile unei guvernari de austeritate", a afirmat Udrea.

Silviu Prigoana, candidat din partea PDL la Bucuresti, a atras doar 16% din voturi in Bucuresti si, Liviu Negoita a pierdut primaria la sectorul trei in timp ce Cristian Poteras a pierdut de asemenea sectorul 6.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri