Ce premieri a avut Romania dupa anul 2000

27 Iunie 2012 in Social

Tribunalul: Adrian Nastase poate fi dus la Rahova [UPDATE]


Tribunalul: Adrian Nastase poate fi dus la Rahova [UPDATE]
Tribunalul Bucuresti (TB) a constatat, astazi, ca nu exista nicio impiedicare a punerii in aplicare a mandatului de executare a pedepsei de doi ani de inchisoare in cazul lui Adrian Nastase, anunta Mediafax.

[UPDATE] Adrian Nastase a ajuns la Rahova. Cititi mai multe informatii pe site-ul 9AM.ro.

Fostul premier Adrian Nastase a incercat sa se sinucida, in 20 iunie, la locuinta sa din strada Zambaccian, dupa ce a fost condamnat definitiv la doi ani de detentie in dosarul "Trofeul calitatii". Nastase este internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat in 21 iunie.

Procedura de executare a mandatului privind pedeapsa cu inchisoarea a lui Adrian Nastase nu a fost incheiata, intrucat nu a fost intocmit procesul verbal de incarcerare, iar condamnatul nu a fost incarcerat intr-un loc de detentie sau intr-un penitenciar, a precizat, duminica, Politia Capitalei.

Politia Capitalei a trimis vineri, la Spitalul Floreasca, o solicitare referitoare la starea de sanatate a lui Adrian Nastase, pentru a se sti daca acesta poate fi mutat in penitenciar, in vederea executarii pedepsei de doi ani de inchisoare.

Recomandare Familiile victimelor accidentului provocat de Huidu au solicitat daune de 800.000 euro
Citeste si

mai multe articole din Social
}