Andrei Nastase, fiul cel mare al fostului premier Adrian Nastase, a facut publica o scrisoare de la tatal sau, datata 20 iunie 2012, in care acesta ii transmite ca va ramane capul familiei si sa nu faca niciodata politica.
Andrei Nastase a precizat ca scrisoarea pe care o prezinta este cea care i-a fost adresata lui, iar scrisoarea pe care intentiona sa o faca publica imediat dupa tentativa de suicid a lui Adrian Nastase era o alta scrisoare, destinata publicului larg, insa aceasta era pentru situatia in care tatal sau "nu mai era in viata politica", potrivit Mediafax.

"Acea scrisoare (...) era pentru opinia publica si era pentru momentul in care Adrian Nastase n-ar mai fi participat la aceasta viata politica si pana la urma nu mai avea nimic de ascuns sau de pierdut", a spus el.

Andrei Nastase a facut publica la Antena 3 scrisoarea ce i-a fost adresata de tatal sau, aceasta fiind citita de moderator.

Scrisoarea lui Nastase catre fiul sau


"Andrei, dragul meu,

Vei ramane capul familiei, sa ai grija de mama si de Mihnea. Stiu ca va fi greu, dar stiu ca vei reusi, va trebui cu ajutorul avocatilor sa-mi restitui dreptul la onoare si la demnitate. Poate ca va fi greu sa intelegi decizia mea, dar nimeni nu va reusi sa ma umileasca dupa o viata de munca si de eforturi. Prefer sa plec de laga voi cu demnitate si cu sentimente ca nu accept nedreptatile. Iti doresc sa fii fericit, sa ai o viata frumoasa si sa nu faci niciodata politica. Vei avea multe griji, dar vei gasi multi oameni care iti vor fi aproape.

Te imbratisez cu toata dragostea, Tata".

Ce a zis Andrei Nastase la televizor


- "Tatal meu se astepta sa fie condamnat. Cei care il judeca isi doresc ca el sa fie dupa gratii"

- "A incercat sa ne protejeze cat a putut. Chiar si in ultima seara, cand s-a retras in camera lui, a facut totul pentru ca noi sa fim protejati"

- "Din punctul meu de vedere, tatal meu a executat de patru ori pedeapsa, pentru ca timp de opt ani a fost arestat la domiciliu"

- "In acea seara cred ca numai Dumnezeu l-a salvat pe tata. Si este singurul lucru pe care vreau sa mi-l aduc aminte"

- "Eu pentru tatal meu sunt dispus sa fac ORICE, chiar si sa merg la portile Palatului Cotroceni pentru a depune cererea de gratiere"

- "Insa nu cred ca aceasta cerere va fi semnata de Traian Basescu"

In 20 iunie, dupa ce Adrian Nastase a fost condamnat definitiv de ICCJ la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul "Trofeul calitatii", a aparut informatia cu privire la tentativa de suicid a fostului premier. A doua zi dupa ce Adrian Nastase a fost internat la Spitalul Floreasca, Andrei Nastase a anuntat pe Facebook ca urma sa citeasca in 22 iunie scrisoarea lasata de tatal sau, despre care spunea ca este "un fel de testament public".

El a renuntat apoi la acest demers, spunand ca nu mai face publica scrisoarea tatalui sau, intrucat acesta i-a interzis acest lucru si pentru ca numarul mare de persoane care doreau sa fie prezente ar fi perturbat activitatea Spitalului Floreasca.
In prezent, Adrian Nastase se afla in sectia de terapie intensiva a Penitenciarului Spital Bucuresti Rahova.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri