Cei care cred ca Traian Basescu nu mai este sustinut de romani vor avea o mare surpriza pe 29 iulie, moment in care atat atat Crin Antonescu, cat si Victor Ponta vor fi istorie, a scris Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, pe reteaua de socializare Facebook.
„Stanga nereformata a reusit astazi in planul ei antidemocratic si neconstitutional de a-l suspenda pe Presedintele Traian Basescu. Asta in ciuda semnalelor serioase transmise de cancelariile occidentale, dar mai ales a avizului Curtii Constitutionale. Intr-un fel, cred ca este bine: Traian Basescu este acum liber sa spuna adevarul despre ceea ce doreste USL sa obtina prin suspendarea si eventuala demitere a Presedintelui. Toti cei care cred ca Traian Basescu si-a epuizat capitalul de incredere si capacitatea de a atrage sustinerea romanilor vor avea o mare surpriza pe 29 iulie. Din acel moment, atat Crin Antonescu, cat si Victor Ponta vor fi istorie. In acea seara, asteptam demisiile celor doi. Pentru ca nu poti sa calci statul de drept in picioare si sa crezi ca vei scapa basma curata”, a notat fostul ministru pe Facebook.

Parlamentul a stabilit ca referendumul de demitere sau nu a presedintelui suspendat Traian Basescu sa fie organizat la 29 iulie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri