Cel putin 107 persoane au murit vineri si sambata in urma unor inundatii produse de ploi torentiale in regiunea Krasnodarski Krai, in sudul Rusiei, au anuntat autoritatile ruse sambata. Potrivit autoritatilor locale, peste 12.000 de locuitori si aproximativ 4.000 de locuinte au fost afectate de dezastru, scrie Mediafax.
Presedintele Vladimir Putin a efectuat o vizita in zona sisnistrata, unde numarul victimelor nu a incetat sa creasca si unde nemultumirea este tot mai puternica, potrivit unor martori, dar si pe site-uri de pe Internet, unde se multiplica acuzatiile de neglijenta la adresa autoritatilor.

Alimentarea cu energie electrica a orasului a fost oprita, iar traficul feroviar in aceasta zona de coasta a fost intrerupt.

Activitatea portului Novorosiisk, unul dintre cele mai importante din tara, a fost, de asemenea, intreurpta din cauza inundatiilor, a anuntat agentia RIA Novosti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri