Traian Basescu, i-a recomandat presedintelui interimar, Crin Antonescu, sa apese al treilea buton de pe telefonul negru de la Cotroceni pentru a-i raspunde "un om care stie sa ii spuna exact cine a facut rau Romaniei". Replica presedintelui interimar nu a intarziat sa apara.
"Am inteles ca domnul presedinte interimar al republicii a facut un apel la mine legat de denigrarea tarii in strainatate. (...) Daca vrea sa stie de ce sunt atat de puternice reactiile lumii occidentale la adresa actualei conduceri a tarii, ii fac o recomandare: in stanga biroului sunt trei telefoane mari, este unul negru cu 12 butoane, trebuie sa apese al treilea buton si ii va raspunde un om care stie sa ii spuna exact cine a facut rau Romaniei si ma tem ca primele nume vor fi Crin Antonescu si Victor Ponta", a spus Basescu, intr-o conferinta de presa, la sediul de campanie, citat de 9AM.ro.

Intrebat de jurnalisti cine este acel om, daca este de la Bruxelles sau dintr-o alta capitala europeana, Basescu a spus ca este vorba despre un om dintr-o institutie a statului roman, care are atributia sa furnizeze informatie corecta despre situatia politica.

Crin Antonescu, a oferit la scurt timp replica. Presedintele interimar a declarat ca nu este curios cine ar raspunde daca ar apasa butonul 3 al telefonului din biroul de la Palatul Cotroceni, apreciind ca afirmatiile pe aceasta tema ale presedintelui suspendat Traian Basescu sunt "o mica manevra de campanie".

"Nu sunt curios, butonul 3 ... doar daca raspunde Dumnezeu, ceea ce ma indoiesc, nu de existenta lui Dumnezeu, ci de raspunsul pe butonul 3 al lui Basescu. Altfel nu ma intereseaza cine e pe butonul 3", a explicat Crin Antonescu, informeaza Mediafax.

"Cred ca asta a fost o mica manevra de campanie, dar mie mi se pare jenant sa spui in gura mare ca, daca vrem sa aflam niste lucruri esentiale pentru Romania, trebuie sa apasam pe un buton, la care nu raspunde nici domnia sa, presedinte suspendat al Romaniei, nici prim-ministrul, nici Patriarhul Bisericii Ortodoxe, nu stiu cine raspunde, cine e persoana care ne da noua rezolutii, verdicte, ne indica vinovati sau ne da solutii salvare. Chiar nu stiu si nu cred ca exista", a mai spus el.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri