Traian Basescu a tinut sambata un discurs in fata participantilor stransi la mitingul de sustinere din Cluj-Napoca. Presedintele suspendat a urcat pe scena la ora 12:00. El si-a inceput discursul acuzandu-i pe Crin Antonescu si pe Victor Ponta ca au distrus in cateva zile munca depusa de el pentru a creste prestigiul Romaniei, informeaza 9AM.ro.

"De 8 ani de cand sunt presedintele romanilor, cu migala, cu atentie, cu sprijin, am construit usor-usor prestigiul Romaniei in UE, in NATO. Acestor oameni, lui Crin si Ponta, le-au trebuit 4 zile sa distruga credibilitatea Romaniei, zilele de 3, 4, 5 si 6. Patru zile din saptamana neagra a Romaniei", a declarat Traian Basescu.

Fostul presedinte a reluat discursul impotriva adversarilor sai politice, declarandu-i marionete in mainile lui Dan Voiculescu si a celorlalti "puscariabili" din USL.

"Toti europenii au vazut ca se cearta cu Bruxelles-ul, se ratoiesc la importanti oameni politici din UE, dar nu au curajul sa ii spuna nici pas lui Voiculescu. Oare de ce le este mai frica de Voiculescu decat de legile si bunele practici europene? Pentru un motiv simplu, pentru ca ei insisi sunt rezultatul coruptilor, si unul, fie ca il cheama Crin, si altul, fie ca il cheama Victoras, sunt pusi in fruntea partidelor ca niste marionete care sa ii apere pe cei care sunt gata de plecat la puscarie"

Basescu a avertizat ca a inceput izolarea Romaniei si a amintit ca vineri seara le-a cerut celor patru lideri politici ai tarii (Victor Ponta, Crin Antonescu, Valeriu Zgonea si Petru Filip) sa-l invite la Cotroceni sa discute solutiile presedintelui suspendat pentru recredibilizarea Romaniei.

"As incheia spunandu-va: nu votati pentru mine, votati cea mai buna solutie pentru mersul inainte al Romaniei, votati nu pentru restauratie, votati nu pentru hotii ajunsi sa controleze institutiile statului, votati nu pentru mersul inapoi; asa cum am mers greu, am mers inainte", a conchis Basescu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri