Colegiul Director al PDL a decis sa indemne alegatorii sa nu participe la vot la referendumul din 29 iulie pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.
Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda a declarat, luni, intrebat daca PDL va indemna cetatenii sa nu mearga la referendum, ca partidul va lua o decizie in Colegiul Director de marti si ca democrat-liberalii nu pot sa ignore nemultumirea celor care spun ca nu vor sa participe la vot, scrie Mediafax.

Vicepresedintele PDL Radu F. Alexandru a declarat ca, dupa parerea sa, singura solutie este boicotul referendumului si invalidarea acestuia prin refuzul cetatenilor "de a se face complici la actul iresponsabil pus la cale de liderii USL".

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat ca personal crede ca PDL trebuie sa-si mobilizeze electoratul si sustinatorii sa participe la referendum doar daca democrat-liberalii au asigurari ca este un referendum corect.

Liderul PDL Alba, Mircea Hava, afirma ca democrat-liberalii din judet nu vor merge la referendum, spunand ca nu participa "la o asemenea mascarada" si ca asa ar trebui sa faca "orice roman responsabil", in timp ce liderii PDL Covasna asteapta ca strategia sa vina de la partid.

Reactia PSD

Senatorul PSD Dan Sova a declarat pentru adevarul.ro ca decizia celor de la PDL de a boicota referendumul pentru demiterea presedintelui suspendat Traian Basescu este luata de mult si ca abia acum se vede minciuna publica a acestora.

„Au facut presiuni ca la vot sa se prezinte 50% plus unu din cetatenii cu drept de vot, desi, din cele 47 de tari din Consiliul Europei, doar Lituania si Rusia mai au acest prag. Ei stiu ca Basescu va fi demis si singura sansa va fi sa se ascunda ca epuroii. Se vede ca si-au batut joc si de Jose Manuel Barroso si de Angela Merkel si de toti“, a declarat Dan Sova.

REFERENDUM: care vor fi implicatiile boicotului PDL







Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri