Traian Basescu, presedintele suspendat al Romaniei, a fost invitatul lui Dan Diaconescu seara trecuta, la OTV. Iata cateva dintre cele mai importante declaratii ale presedintelui suspendat, potrivit Adevarul.
"Romania are nevoie de politicieni, dar acestia ar trebui sa fie mai responsabili fata de tara. Se dedica prea mult partidelor si intereselor lor, mai putin tarii. Nu toti pot fi pusi in aceeasi oala”

”Romanii pot sa faca ce vor. Va spun un singur lucru: <<Nu mergeti sa validati o lovitura de stat>>”

”Le recomand romanilor sa voteze pentru stabilitate”

”Ramanerea in functie a lui Crin Antonescu si a lui Victor Ponta inseamna continuarea deprecierii leului, blocarea fondurilor europene si izolarea Romaniei de UE,

”Nu fac pronosticuri. Discutam dupa rezultate”

Citeste articolul integral in Adevarul.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri