Presedintele suspendat, Traian Basescu, a declarat, duminica noaptea, ca nu a mers la vot pentru ca le-a cerut romanilor sa faca acelasi lucru si pentru ca nu a vrut sa legitimeze prin prezenta sa un referendum in care s-a "umflat" numarul voturilor si in care fete in bikini au mers la urne, scrie Jurnalul.ro.
Basescu a explicat de ce, desi a spus ca va merge la vot, in cele din urma nu a mai facut acest lucru.

El a spus ca decizia sa a avut "doua evaluari".

Traian Basescu a mai spus ca nu a vrut sa legitimeze prin prezenta sa un referendum la care fete in bikini merg sa voteze.

"Nu vreau sa legitimez ceea ce stiu ca s-a facut in umflarea numarului de voturi la acest referendum. Nu vreau sa legitimez un referendum in care un aventurier politic duce la vot fete tinere in costume de baie. Nu vreau sa legitimez prin prezenta mea un referendum in care dispretul pentru referendum este atat de mare incat doamne, domnisoare merg in bikini la vot”, a declarat Basescu.

Afla mai multe din Jurnalul.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri