Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca daca CCR va decide ca Traian Basescu trebuie sa ramana la Cotroceni, el nu il va impiedica sa isi exercite atributiile de presedinte, dar nu se va afisa cu el si nici nu va participa la sedintele CSAT, conform Adevarul.
"Nu e presedintele meu. Pana acum l-am acceptat, chiar daca nu l-am votat. O sa fac tot posibilul sa nu interferez cu domnia sa in niciun fel, daca Curtea Constitutionala decide ca el sa se intoarca la Cotroceni. Un presedinte care nu are nici guvern, nici majoritate parlamentara, se duce la Bruxelles ca sa sa plimbe, nu sa reprezinte Romania. La CSAT nu voi participa. Daca are acte importante poate sa mi le trimita si le semnez. Eu nu am ce sa discut cu domnul Basescu. Dar sa fie clar: eu nu voi bloca functionarea institutionala. Dar un om care, dincolo de faptul ca mi-a spus ca-s puscariabil, e atat de incoerent, e un pericol pentru Romania. Vreau sa stau cat mai departe de el", a precizat Victor Ponta.

Premierul a mentionat faptul ca Traian Basescu este un presedinte ilegitim si pentru ca nu isi doreste ca acesta sa fie legitimat nu se va afisa alaturi de el.

Citeste mai multe pe Adevarul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri