Campioana olimpica la sarituri si medaliata cu bronz la concursul pe echipe, gimnasta Sandra Izbasa si-a adjudecat o prima de 122.500 de euro si doua masini marca Renault, scrie Adevarul.
Noua medalii olimpice, cu una mai mult decat la Beijing, acum patru ani. Acesta este bilantul delegatiei Romaniei la cea de-a 30-a editie a Jocurilor Olimpice, consemnandu-se cea mai slaba reprezentare din 1952 incoace, prin prisma medaliilor de aur. In ciuda rezultatelor, recompensele sunt consistente. COSR a anuntat ca va dubla primele stabilite prin Hotararea de Guvern 1447 din 2007 in cazul celor care au obtinut medalii. Sportivii clasati pe locurile 4, 5 si 6 raman cu banii alocati initial pentru clasarea lor.

In aceste conditii, cel mai castigat sportiv roman este gimnasta Sandra Izbasa. Ea se va alege cu 122.500 de euro, plus doua masini oferite de sponsorul Renault. Fata de Olimpiada de la Beijing, unde a obtinut tot un aur si un bronz, ea va castiga 10.500 de euro in plus, bani care vin din clasarea pe locul 5 la individual compus. Sandra ar putea primi si un bonus din partea clubului Steaua, la care ea este legitimata.

Autoturismele oferite de Renault romanilor

Aur - Renault Latitude
Argint - Renault Megane
Bronz - Renault Twigo


Citeste articolul integral pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri