Reprezentantii PDL, PNTCD, PNR, ICCD si FCD au stabilit ca alianta de centru-dreapta formata din aceste formatiuni politice sa se numeasca Alianta Romania Dreapta, iar sigla sa fie inima, a anuntat, dupa intalnirea liderilor formatiunilor, liderul taranist Aurelian Pavelescu, scrie Mediafax.
El a precizat ca aceasta denumire a fost stabilita in urma analizelor sociologice.

"Astazi (miercuri - n.r.), in urma analizelor sociologice, s-a stabilit denumirea aliantei: Alianta Romania Dreapta. S-a stabilit sigla aliantei, inima, care este si simbol al popularilor europeni", a spus Pavelescu.

El a adaugat ca a fost stabilita si componenta comisiei de etica ce va fi condusa de Monica Macovei, iar din aceasta vor face parte Theodor Stolojan - PDL, Alex Stefanescu - PNTCD, Stefan Vlaston - PNR si Smaranda Vornicu - ICCD.

Sursa foto: Initativa Civica de Centru-Dreapta


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri