Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, joi, ca a sustinut in sedinta conducerii partidului faptul ca nu i se pare normal ca liberalii si Crin Antonescu sa fie considerati tapi ispasitori pentru rezultatul referendumului, mai ales ca nu PNL a demarat acest demers, informeaza 9AM.ro.
"As prefera sa nu dau detalii despre discutiile pe care le-am avut in forul interior al partidului. Ceea ce am spus si spun si public este ca nu mi se pare nomal ca domnul Antonescu si mai ales PNL, mai ales in discursul unor lideri ai PSD-ului, sa fie considerati tapi ispasitori pentru acest rezultat la referendum", a spus Orban.

El a precizat ca PNL a sustinut un demers care nu a fost demarat de ei. "Nu mi se pare normal ca unii lideri ai PSD sau unii analisti din sfera respectiva sa puna in spatele PNL si a domnului Antonescu un rezultat care, dupa opinia mea, nu poate fi considerat un esec, ci este un esec prin prisma faptului ca o Curte Constitutionala a refuzat sa tina cont de vointa cetatenilor", a mai afirmat Ludovic Orban.

Potrivit deputatului PNL, esential pentru PNL si PSD este sa pregateasca cu seriozitate si minutiozitate alegerile parlamentare, astfel incat "sa nu ne mai intalnim cu improvizatii si masuri si reactii de moment, ca la referendum".

Citeste mai multe declaratii ale deputatului PNL pe 9AM.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri