Claudiu Saftoiu, presedintele-director general al SRTv, a declarat, vineri seara, ca a fost necesara desfiintarea TVR Cultural, in contextul situatiei financiare dificile in care se afla Televiziunea Romana, precizand ca TVR Cultural avea costuri de 650.000 de euro pe luna, informeaza Mediafax.
TVR Cultural si-a suspendat emisia pe 15 septembrie, la ora 23.59.

Intrebat vineri seara, la Antena 3, de ce a desfiintat TVR Cultural, Claudiu Saftoiu a spus: "Pentru ca trebuia desfiintat (...) Cand in casa in care traiesti nu mai intra bani, va trebui sa faci de asa maniera incat sa inchizi o camera sau alta si sa te multumesti cu ceea ce se mai poate". In acest context, el a precizat ca TVR Cultural avea cheltuieli de 650.000 de euro pe luna.

Citeste mai multe detalii pe Mediafax.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri