Un alpinist de 26 de ani din Bucuresti a murit, sambata seara, dupa ce a cazut cativa zeci de metri intr-o prapastie din zona numita Caldarea Fundul Caprei, de pe versantul argesean la Masivului Fagaras.
Potrivit directorului Serviciului Public Salvamont Arges, Ion Sanduloiu, un prieten al alpinistului a sunat la 112, dupa ce l-a cautat in zona si nu l-a gasit, relateaza Mediafax.

"Este un alpinist de 26 de ani, din Capitala, care, din primele noastre date, rezulta ca a incercat sa scurteze traseul de coborare pentru a ajunge la locul unde isi lasase autoturismul inainte de a incepe actiunea de urcare, si, in zona de abrupt a cazut cativa zeci de metri intr-o prapastie din partea superioara a Caldarii Fundul Caprei. La fata locului, in urma apelului prietenului sau s-au deplasat cinci salvamontisti si doi jandarmi montani care au reperat victima si urmeaza sa o scoata din prapastie", a declarat Ion Sanduloiu.

La ora transmiterii acestei stiri, echipa de interventie a salvamontistilor si jandarmilor montani urmeaza sa preia trupul neinsufletit al alpinistului si sa-l transporte pana la soseaua Transfagarasan, de unde va fi luat de o masina a Serviciului Medico Legal Arges si transportat la morga din Pitesti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri