Un tanar de 28 de ani a murit si altul de 20 de ani a fost ranit in urma unui accident produs, duminica dimineata, in municipiul Sibiu, dupa ce masina in care se aflau, condusa de victima, a lovit un gard si s-a rasturnat pe sosea.
Accidentul a avut loc duminica dimineata, in municipiul Sibiu, dupa ce tanarul de 28 de ani care conducea cu viteza un autoturism nu a reusit sa redreseze masina dupa o curba, scrie Mediafax.

"Din primele cercetari facute la fata locului, pe strada Henri Coanda din municipiul Sibiu, soferul autoturismului BMW care se deplasa dinspre strada Otelarilor spre strada Semaforului nu a adaptat viteza intr-o curba, a pierdut controlul autoturismului intrand in gardul de la Comtram, rasturnandu-se pe partea carosabila. In urma accidentului pasagerul din dreapta a fost ranit, iar soferul a decedat", a declarat agentul sef Vasile Costea din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

Oamenii care ieseau la acea ora de la serviciu spun ca masina s-a lovit de bordura, s-a invartit in aer, a lovit portile unei fabrici din zona, apoi s-a rasturnat.

"Veneam de la serviciu. Eram pe jos, pe trotuar. Am auzit venind o masina. Eram cu gluga pe cap ca imi era frig. Am auzit dintr-odata o izbitura si am vazut ca a derapat. A intrat in bordura, avea viteza foarte mare, a sarit in aer, s-a oprit in placile alea, din placi a ricosat in cealalta parte si s-a rasturnat pe o parte. De aici nu mai stiu. Am pus mana pe telefon si am sunat la 112. Cred ca peste sofer s-a rasturnat masina", a spus un barbat.

Tatal soferului, care a venit la locul accidentului, a spus ca fiul sau era in masina cu fratele prietenei lui.

"A fost la serviciu azi-noapte (in noaptea de sambata spre duminica - n.r.), in schimbul trei. A venit fratele prietenei lui. L-a solicitat la telefon, dupa care el s-a invoit si mi-au spus colegii ca ar fi plecat cu el de la fabrica. Au plecat sa vanda o masina, probabil asta sau alta. El era un sofer bun, nu a avut infractiuni, nu consuma alcool. Nu stiu ce intentii aveau cand au plecat. Urma sa se casatoreasca anul viitor", a spus Gheorghe Velcea, tatal soferului care a murit.

Tanarul care se afla pe locul din dreapta al masinii a fost dus cu un echipaj SMURD la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, urmand sa fie internat la Neurochirurgie.

"In aceasta dimineata (duminica dimineata - n.r.), la Unitatea de Primiri Urgente a fost adus un tanar de 20 de ani, victima unui accident rutier. In prezent el este in investigatii la computer tomograf. Starea lui este buna, este constient, dar are amnezie post-traumatica in urma accidentului. Victima care a ajuns la spital se afla pe locul din dreapta fata, iar in urma impactului a fost aruncata pe bancheta din spate. El va fi internat in sectia Neurochirurgie a spitalului pentru continuarea investigatiilor", a declarat Anca Cristea medic primar la UPU Sibiu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri